За нас

Счетоводна и финансова кантора „КАПИТАЛ ГАРАНТ” Пловдив е основана през 2009 година от екип специалисти с дългогодишен опит в областта на счетоводството и финансите. В екипа има както опитни счетоводители и финансови консултанти, така и доктор по счетоводство.  

Идеята да създадем нашата счетоводна и финансова  консултантска компания възникна от желанието ни да бъдем пример за всички, че добрия бизнес и качествения живот са възможни и в България.

Ние си поставяме за цел да се развиваме като професионалисти в счетоводната професия и да предложим на Вас - нашите клиенти  възможно най-качествено и коректно финансово обслужване.
Екипът ни е изграден от амбициозни и креативни  личности,  които ще Ви осигурят конфиденциалност, индивидуално отношение и професионален съвет.
    

Чрез периодични посещения на курсове и семинари касаещи най-актуалните промени в счетоводната и данъчна уредба, се стремим да обогатяваме познанията и компетентността си. За нас тези компоненти са необходимото за изграждането на безкомпромисен професионализъм. Вярваме, че инвестирайки в знание ние гарантираме качество и успех за утрешния ден!

tg

 

 

 

НАЧАЛО   |   ЗА НАС   |   УСЛУГИ    |    ЗАПИТВАНЕ    |    КЛИЕНТИ    |   КОНТАКТИ

2010 КАПИТАЛ ГАРАНТ ООД ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.